Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2013

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πέθανε ο Θύμιος Καρακατσάνης.

Πριν από λίγες ώρες, στα 72 του. [+ Δείτε μια ολόκληρη, ιστορική παράστασή του, τον Πλούτο του Αριστοφάνη.]

Magnify Image
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν άρρωστος για πολλά χρόνια όμως συνέχιζε με αμείωτο κέφι να οργώνει την Ελλάδα με παραστάσεις του - κυρίως κωμωδίες του Αριστοφάνη, στις οποίες θεωρείται αυθεντία. Μόνο τα τελευταία χρόνια, οπότε και η υγεία του ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυμένη είχε σταματήσει να ανεβαίνει στο σανίδι του θεάτρου.
 Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11.30 π.μ. στο νεκροταφείο Παιανίας.

Magnify Image
*Βικιπαίδεια: Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά και πέθανε στις 30 Ιουνίου 2012. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν. Από το 1960 εργάστηκε συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.
Τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο είναι την περίοδο 2008 - 2010 στο " Θάνατο του εμποράκου " του Άρθουρ Μίλερ με την Αφροδίτη Γρηγοριάδου

[+ ΘΕΑΤΡΟ]

Ειναι απο το πρωτο ανεβασμα της κωμωδιας του Αριστοφανη "Πλουτος" το καλοκαιρι του 2006. Πρωταγωνιστουν: Καρακατσανης, Κωνσταντινου, Γαλιτης, Παπαματθαιου, Τριφυλη και ο αειμνηστος Σωτηρης Μουστακας στην προτελευταια του δουλεια. Η παρασταση πηγε στην Επιδαυρο εκτος προγραμματος Ε.Φεστιβαλ.

ΠΗΓΗ: LIFO