Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2013

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το Θέατρο Αντίδοτο παρουσιάζει: «Ο Λαγός και η Χελώνα»


 Πρεμιέρα: Κυριακή,  9/10/11,  11:00 πμ., στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας, Λάρνακα.   
                      Κυριακή , 23/10/11, 11:00 πμ., στο Ίδρυμα ARTos,  Λευκωσία
                                                                                                                                                                                            Για παιδιά  3 με 9 χρονών

Στη παραγωγή μας αυτή κρατούμε από τον Αισώπειο μύθο τους δυο δημοφιλείς πρωταγωνιστές, αλλά υπάρχει μία ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα: Η ιστορία μας αρχίζει, εκεί  που τελειώνει ο «αγώνας δρόμου», εκεί όπου  η Χελώνα  νίκησε το Λαγό! 
Τα δυο διάσημα ζώα του δάσους είναι πλέον φίλοι και συνεργάτες και ξαφνικά καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα: Για κάποιο σοβαρό λόγο  πρέπει να φύγουν από το δάσος και να πάνε στη πόλη. Για την επιβίωσή τους το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να παίξουν μουσική! Ο Λαγός σαν γνωστός τεμπέλης του δάσους δεν δούλευε, αλλά έπαιζε «κρουστά». Η καημένη η Χελώνα όμως;
Ο Λαγός και η Χελώνα μετά από πολλές περιπέτειες καταλήγουν στο τέλος να παρουσιάσουν ένα μουσικό «κονσέρτο», χρησιμοποιώντας  διάφορα υλικά  τα οποίο με πολλή φαντασία μετατρέπουν σε μουσικά όργανα.
Η παραγωγή αυτή του Θεάτρου «Αντίδοτο» είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι μέσα στο κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Τα παιδιά μαθαίνουν για τη μαγεία του ήχου, του ρυθμού και τελικά της μουσικής. Θα τους δοθεί η ευκαιρία διασκεδάζοντας με τους γνωστούς ήρωες, το Λαγό και τη Χελώνα να δουν πάνω στη σκηνή πώς φτιάχνεται μια «οικολογική φλογέρα» από ένα καρότο!
Σκηνοθεσία:  Ξενάκης Κυριακίδης
Μουσικοί – Ηθοποιοί:   Ευριπίδης Δίκαιος, Λευτέρης Μοσχοβίας

Τιμή εισιτηρίων: 10/7/5 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 24-822677

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου