Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2013

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Βουράτε ν’αρμάσουμε την Αντριανούν»

του Μιχάλη Γ.Πιτσιλλίδη από την ΕΘΑΛ

Η πρεμιέρα της μουσικοχορευτικής κωμωδίας του πολυγραφότατου θεατρικού συγγραφέα της Λεμεσού Μιχάλη Πιτσιλλίδη, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στις 20:30.
Tιμή εισιτηρίου πρεμιέρας: €15 και €10

andrianous1


Η καλοκαιρινή περιοδεία θα κάνει αρχή με τον Δήμο Ύψωνα και θα συνεχίσει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου με τους Δήμους Κάτω Πολεμιδιών, Αγ.Αθανασίου, Μέσα Γειτονιάς, Λευκωσίας, Πάφου και Λάρνακας, καθώς και στις κοινότητες Φασούλας, Ομόδους, Πισσουρίου κ.α
Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Νικολαΐδη, τα σκηνικά του Γιώργου Παπαδόπουλου, τα κοστούμια του Στέφανου Αθηαινίτη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Βασίλη Πετεινάρη, η μουσική του Άδμητου Πιτσιλλίδη και οι χορογραφιές του Άριστου Παπαχριστοφή.
Μην χάσετε επί σκηνής τους καταξιωμένους στο θέατρο και την τηλεόραση ηθοποιούς:
Χρύσανθος Χρυσάνθου, Δανάη Χρήστου, Φανή Σωκράτους, Νιόβη Σπυριδάκη, Κώστας Βήχας, Παναγιώτης Λάρκου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ και Ελεάνα Παπαδοπούλου.
Για πληροφορίες /κρατήσεις στο τηλέφωνο 25877827, ethallimassol@cytanet.com.cy


Το έργο διαδραματίζεται σε ένα χωριό στην Κύπρο. Η Αντριανού είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πάστρα και της Ξαθθίπης. Τόσο οι γονείς της όσο και η μικρότερη αδελφή της η Βαθθού περιμένουν εναγωνίως να την παντρέψουν. Η μανία της Αντριανούς όμως και το μεγάλο της όνειρο, είναι να παντρευτεί κάποιον από την πόλη. Έτσι οι προσπάθειες του νεαρού Τρύφωνος να κερδίσει την αγάπη της, αλλά και του προξενητή του χωριού του Φοκλή που έχει το καφενείο να την παντρέψει, δεν βρίσκουν καμιά ανταπόκριση . Ο ερχομός στο χωριό του νεαρού Ντίνου με σκοπό να βρει ένα όμορφο κορίτσι για μια διαφημιστική φωτογραφία, γίνεται αφορμή για μία σειρά παρεξηγήσεων και κωμικοτραγικών καταστάσεων. Η Αντριανού παρεξηγεί το ενδιαφέρον του, νομίζοντας και διαδίδοντας το νέο ότι ο νέος επιθυμεί να την αρραβωνιαστεί... Η συνέχεια, επί σκηνής!

Κύριοι Χορηγοί της παράστασης είναι ο ΟΠΑΠ και ο Χρυσός Καφές του Λαϊκού
Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα Λεμεσός, Εφημερίδα Επικαιρότητες και Κανάλι 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου