Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2013

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Sweeney Todd: Ο Δαιμονικός Κουρέας της Fleet Street

Ο μύθος του δαιμονικού κουρέα Sweeney Todd από τα μέσα του 19ου αιώνα έγινε ένα δημοφιλές Βικτωριανό μελόδραμα και ακολούθως έγινε ευρέως γνωστός με το βραβευμένο με Τόνυ μιούζικαλ του Steven Sondheim (1979). Έκτοτε ακολούθησαν διάφορες εκδοχές τόσο στο θέατρο όσο και τον κινηματογράφο, με την πιο πρόσφατη ταινία αυτή του Tim Burton (2007), βασισμένη στο μιούζικαλ και με τον Johnny Depp στον ομώνυμο ρόλο.

Το «θέατρο ένα» θα ανεβάσει αυτό το αιμοβόρο παραμύθι σε διασκευή και σκηνοθεσία Ανδρέα Χριστοδούλίδη και σκηνικά και κοστούμια Σταύρου Αντωνόπουλου. Το σκοτεινό Λονδίνο και τα άγρια συμβάντα στην Fleet Street, όπου βρίσκεται το κουρείο του Sweeney Todd και το κατάστημα με τις κρεατόπιτες της κυρίας Λάβετ, ζωντανεύουν στον «άλλο χώρο» του θεάτρου αυτό το Φεβρουάριο!

Την παράσταση πλαισιώνει η μουσική του Γιώργου Κολιά. Παίζουν οι Σωτήρης Μεστάνας, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έρικα Μπεγέτη, Ανδρέας Αραούζος, Γιώργος Τζωρτζής, Τζούλι Τσόλκα, Πέννυ Φοινίρη, Γιώργος Χριστοδούλου, Δημήτρης Δημητρίου και Μαρία Μαστρίδου.


Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Από: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2012
Μέχρι: Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012

ώρα 20:30

Θέατρο Ένα
Λεωφόρος Αθήνας 4
Λευκωσία
Email: theatroena@cytanet.com.cy
Τηλέφωνο: 22348203

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου