Άρχισαν οι εγγραφές στο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2013

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ένας μήνα δωρεάν φοίτηση σε θεατρικά εργαστήρια

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους στη Λάρνακα με την έναρξη της καινούριας χρονιάς ανακοινώνει ότι προσφέρει ένα μήνα δωρεάν φοίτηση σε καινούριους μαθητές οι οποίοι θα εγγραφούν στα θεατρικά εργαστήρια από την 1 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου.

... Τα θεατρικά εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά και νέους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου και να εκφραστούν μέσα απ’ αυτή, καθώς στόχος είναι η δημιουργική ευαισθητοποίηση των παιδιών και νέων, η ανάπτυξη της κοινωνικότητας, η ανάπτυξη της υπευθυνότητας και συνεργασίας στα πλαίσια της ομάδας και η απελευθέρωση της ψυχοκινητικής τους ενέργειας με όλες τις μορφές έκφρασης.

Όλες οι ομάδες των θεατρικών εργαστηρίων παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο χώρο του Ιδρύματος τη περίοδο Μαΐου – Ιουνίου κάθε χρονιάς.


Τα εργαστήρια προσφέρονται για παιδιά από 6 χρονών και άνω και σε έφηβους και νέους μέχρι 21 χρονών, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.


Όλα τα προγράμματα του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24-664622.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου